Kulmule
Kulmulefilet, 450-500 g.
DKK123,00
Ikke på lager
Kulmulens kød er meget saftigt og er, sammenlignet med torsken, sværere at tørre ud ved tilberedning.
Kulmulefilet er hvidt/gråligt og lidt løs i kødet i rå tilstand, men bliver fast efter tilberedning.
Fanges i Nordsøen og Skagerrak
Ingrediensliste: KULMULE
Ingredienser med STORE BOGSTAVER indikerer allergener
Holdbarhed (ved maks. 2 gr. C): 5 dage fra pakkedato i vakuum, åbnet: 1-2 dage.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 295 kj/71 kcal |
Fedt | 0,4 g |
– Heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrater | 0 g |
– Heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 16,5 g |
Salt | 0,19 g |