Generelle oplysninger

Hvide Sande Røgeri ApS
Troldbjergvej 4, 6960 Hvide Sande
Tlf. 97311899, shop@hvidesanderogeri.dk

CVR 28670966

 

Priser

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms og er udelukkende gældende her i netbutikken. De kan derfor afvige fra priserne i vores fysiske butik. Til priserne kommer evt. fragtomkostninger, men der er fragtfri levering ved bestilling for over 499,- kroner – se næste punkt.

 

Fragt

Vi leverer med Xpressen, og beløbet til fragt er 85,- inkl. moms. Dette dækker omkostninger til termokasse, is, mærkning og pakning. Handler du for over 499,- er det fragtfri.

 

Levering – hvordan og hvornår

Vi leverer i hele det brofaste Danmark.
Vi afsender herfra tirsdag og torsdag, og så modtager du pakken dagen efter (dvs. onsdag og fredag)

Bestiller du nogle dage/uger i forvejen, er du meget velkommen til at skrive en ønsket leveringsdag (onsdag eller fredag) i feltet “bemærkninger” på ordren. Du kan bestille til levering op til 2 uger frem, men vi tager forbehold for de opgivne priser i så tilfælde, og f.eks. i forbindelse med nytår, hvor priserne kan svinge rigtig meget, tager vi et generelt forbehold for de opgivne priser, men som altid skal vi nok kontakte dig, hvis der er problemer, eller spørgsmål med noget. Husk et telefonnummer, vi kan kontakte dig på.

Falder afsendelsen når det er helligdage, levere vi ikke, og flytter derfor afsendelsen til den næste afsendelsesdag som ikke falder på en helligdag, ligesom vi heller ikke kan levere ud på helligdage.
Vi leverer med Xpressen, som leverer pakkerne ud dagen efter afsendelsen herfra, mellem kl. 8.00 og 18.00 (med forbehold for trafikgener, punktering, ulykker mm.)  Hvis fragtmanden ikke kan træffe nogen på adressen, stilles pakken ved hoveddøren. Ønskes pakken stilles et andet sted, kan dette noteres i bemærkninger i bestillingen.

Hvornår afsender vi din pakke

Fra vi har din ordre, skal vi normalt bruge 2-3 dage på at købe din fisk på fiskeauktionen, filetere og ryge din fisk.

I praksis pakker vi hver tirsdag, og torsdag. Så alle ordre som er modtaget søndag inden midnat, vil blive sendt afsted tirsdag og du som kunde vil modtage pakken onsdag inden kl. 18.00. Og alle ordre som er modtaget tirsdag inden midnat, vil blive sendt afsted torsdag og du som kunde vil modtage pakken fredag inden kl. 18.00.

Alle ordre bliver pakket i tykke flamingokasser med 2-3 sugeservietter i bunden, og med knust is. Alt fisk (undtaget vores ‘stor købs kasser’) er vakuumpakket og datomærket.

Venligst oplys et telefonnummer, så vi kan kontakte dig hvis der bliver spørgsmål med din levering. På den måde er du selv med til at bestemme, hvad vi gør i sådan en situation, men kan vi ikke få fat i jer, så forbeholder os ret til at gøre det, vi mener, er bedst i situationen.

Levering til ikke-brofaste øer

Vi kan desværre kun levere til det brofaste Danmark. Bor du på en ø, som der kun går færge til, så kan du undersøge, om færgen vil tage din pakke med over, og stille den ved færgelejet.

 

Afhentning af pakker i butikken

Bestilling og betaling af pakker på webshoppen, som skal afhentes i vores fysiske butik, skal ske 2 dage i forvejen inden kl. 13.00. Dvs. hvis du bestiller en pakke tirsdag formiddag inden kl. 13.00, vil denne pakke være klar til afhentning i butikken på Troldbjergvej 4, om torsdagen i butikkens åbningstid efter kl. 10.00. Husk at medbringe ordre nr.

Ordre til afhentning i butikken eller fiskebilerne vil som udgangspunkt ikke blive pakket i kasser med is. Ønskes dette, kan det noters i bemærkninger.

 

Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa/Visa Electron og Mastercard, og gebyret for det, betaler Hvide Sande Røgeri ApS. Dog skal du være opmærksom på at hvis betaling sker med et firmakort eller et kort som er udstedt uden for EU, så skal du selv betale gebyr, dette fremgår af din kvittering. Dine oplysninger sendes altid via en sikker og krypteret forbindelse (SSL). Beløbet hæves naturligvis først på dit kort, når varen afsendes.

 

Fortrydelses- og reklamationsret samt klagemulighed

Ifølge lovgivningen er der ikke fortrydelsesret for fødevarer bestilt via Internettet, og skulle der, på trods af vores omfattende kvalitetstjek, være en berettiget reklamation, vil vi naturligvis foretage omlevering eller evt. kreditere dig. Er der noget, du ikke er helt tilfreds med, bedes du straks ved modtagelsen sende os en mail på shop@hvidesanderogeri.dk med en beskrivelse og et billede af varen, eller ringe til os på tlf. 97311899 for at aftale nærmere. Hvis der er sket transportskade med selve emballagen, bedes du tage et billede af kasse og indhold og sende det til os.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Hvide Sande Røgeri ApS, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.hvidesanderogeri.dk er Laila Bang Madsen. Dine oplysninger videregives eller sælges naturligvis ikke til tredjemand. Som registreret hos Hvide Sande Røgeri ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: shop@hvidesanderogeri.dk.

 

Nyhedsbrev på mail

Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail her på vores hjemmeside eller i købsøjeblikket, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen ved at benytte afmelde-linket i bunden af det. Så prøv i første omgang at tilmelde dig, for det er den eneste måde, at du kan finde ud af, når vi har sjældne her-og-nu-tilbud, gode kampagner i al almindelighed, og hvor vi fortæller om praktiske ting omkring højtider m.v. Den er jo nem at afmelde igen. Den kommer heller ikke særlig ofte. Vi sender kun en, når der virkelig er noget at skrive om, så det kan være alt fra ca. 2-3 stykker pr. måned til én hver anden/tredje måned.

I forbindelse med at du giver samtykke til at vi må sende nyheds-mail til dig, godkender du også at vi bruger en trejdepart til at udsende nyhedsmail fra. Vi benytter os af MailChimp for at kunne udsende nyhedsbreve. MailChimp må derfor anses som databehandler, mens Hvide Sande Røgeri ApS er dataansvarlig. Læs mere om vores overførselsgrundlag herunder.

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Da vi bruger MailChimp, som er placeret i USA, som platform for at kunne udsende nyhedsbreve. Overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS. Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til MailChimp. Læs mere her:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger? Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

 

Tastefejl og forbehold

Vi prøver at være meget omhyggelig med det, vi lægger ud på hjemmesiden, men vil ikke udelukke, der kan ske fejl – herunder tastefejl – så ser du noget, må du endelig kontakte os. Ligeledes tager vi forbehold mod fisk, vi ikke kan skaffe pga. vejret eller kvoter samt ved nytår m.v.. Bemærk vi har selv fotograferet al fisken, og vi bruger i de allerfleste tilfælde det samme billede til flere vægtvarianter. Generelt gælder, at vi ikke bare køber bedste kvalitet – men også bedste størrelse på fisken, så derfor er det generelt pæne og store fisk, du kan f.eks. ved 400 g torskefilet få et stykke af en torskefilet og ikke en hel filet (men du får altid den garanterede vægt).

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24. september 2021