Spisestedet

Vestjysk mad med sjæl

Om spisestedet
Bordbestilling
Åbningstider
Menukort
Personale

Spisestedet

Spisestedet serverer hver dag mange spændende hjemmelavede fiskeretter. Langt hovedparten af det fisk, som du kan få hos Spisestedet kommer direkte fra vort eget fiskeskæreri og røgeri.

Vi opkøber dagligt råvarer til Spisestedet og butikken, som vi selv forarbejder i vores røgeri - vi har kort sagt styr på fiskens vej fra vand til mand, og det sætter vi en ære i.

Vi har plads til ca. 80 personer i vores lokaler. Atmosfæren er afslappet og behagelig med plads til hele familien, så kort sagt, så har vi plads til alle - store som små, unge som gamle.

Vi søger personale til Spisestedet.

Vi søger serveringspersonale til Spisestedet.
Så er du frisk på at have en spændende dag med dine kollegaer, og klar på at tage fat når vi render stærkt, så er det netop dig vi mangler!
Det er ikke nødvendigt med tjenererfaring, så længe du har mod og lyst til at tage kontakt til vores gæster, så er vi rigtig langt.
Du skal være frisk på at arbejde hver anden weekend, være smilende og glad for servicefaget.
Lyder dette som et job for dig, så kontakt os på spisested@hvidesanderogeri.dk, så vil vi med glæde læse din ansøgning og kalde til samtale løbende.

Bordbestilling

Du kan med fordel reservere et bord, ved at kontakte Spisestedet.

Vi modtager kun bordbestilling på telefon 97 31 18 99.

Vi tilbyder et stort udvalg af frisk fisk, røget fisk og skaldyr i vores populære fiskebuffet.

Derudover har vi bland andet også stjerneskud eller pandestegt rødspætte med kartofler og persillesovs i vores menukort.

 

Åbningstider

I forbindelse med corona-nedlukning af restauranter og bespisning, er Spisestedet lukket på ubestemt tid

Take away kan bestilles på telefon 97311899 (tast 2 for køkken) mellem kl. 10.00-17.00

 

Her finder du os:
Troldbjergvej 4,
Hvide Sande, Danmark
Tlf. +45 9731 1899

 

Menukort

Menukort til spisestedet

God ide at bestille bord på tlf. 97311899

Take away

Take away kan afhentes fra kl. 10.00 og så længe køkkenet har åbent. Bemærk at køkkenet lukker 1 time før Spisestedets lukketid.

Fest når det er bedst

Mad ud af huset til fest og selskab

Skal bestilles senest 4 dage i forvejen

Leder i Spisestedet og køkkenet

Jimmi

Køkkenchef

Laila

Restaurantchef

Stemningsbilleder fra Spisestedet