Spisestedet

Vestjysk mad med sjæl

Om spisestedet
Bordbestilling
Åbningstider
Menukort
Personale

Spisestedet

Spisestedet serverer hver dag mange spændende hjemmelavede fiskeretter. Langt hovedparten af de retter, som du kan få på Spisestedet kommer direkte fra vort eget fiskeskæreri og røgeri.

Vi opkøber dagligt råvarer til Spisestedet og butikken, som vi selv forarbejder i vores røgeri - vi har kort sagt styr på fiskens vej fra vand til mand, og det sætter vi en ære i.

Vi har plads til 150 personer, så større busselskaber og udflugter klarer vi også. Skal jeres næste udflugt gå til Hvide Sande, så ring og hør nærmere.

Atmosfæren er afslappet og behagelig med plads til hele familien. Børnene har rig mulighed for at kunne boltre sig i Spisestedets legehjørne. Vi har plads til alle - store som små, unge som gamle.

Bordbestilling

Du kan med fordel reservere et bord, ved at kontakte Spisestedet.

Vi modtager kun bordbestilling på telefon 97 31 18 99.

Vi tilbyder et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr, bland andet pandestegt rødspætte med persillesovs og kartofler, pandestegt torsk med persillesovs og kartofler, grillet laksesteaks, etc.

Og den populære Fiskebuffet, må du bestemt heller ikke gå glip af.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
kl. 12.00 til kl. 16.00

Fredag - Lørdag
kl. 12.00 til kl. 21.00

Søndag
kl. 12.00 til kl. 16.00

Telefonen er åben fra kl. 11.00
Køkkenet lukker en time før lukketid.

Her finder du os:
Troldbjergvej 4,
Hvide Sande, Danmark
Tlf. +45 9731 1899

 

Åbningstider mellem jul og nytår (uge 52)

Mandag d. 24/12
LUKKET

Tirsdag d. 25/12
LUKKET

Onsdag d. 26/12
LUKKET

Torsdag d. 27/12
kl. 12.00 til kl. 21.00

Fredag d. 28/12
kl. 12.00 til kl. 21.00

Lørdag d. 29/12
kl. 12.00 til kl. 21.00

Søndag d. 30/12
kl. 12.00 til kl. 21.00

Mandag d. 31/12
LUKKET

Tirsdag d. 1/1-2019
LUKKET

Menukort

Mad ud af huset

Her kan du se vores selskabsmenu og mad ud af huset. Husk at bestille senest 2 dage i forvejen.

Julefrokostmenuer

Så er vi klar med vores julefrokostmenuer. Husk det skal bestilles senest 2 dage i forvejen.

Personale i restauranten

Mai

Monika

Personale i køkkenet

Gitte

Køkkenchef

Iris

Lykke

Peter

Tine