Spisestedet

Vestjysk mad med sjæl

Bordbestilling
Åbningstider
Menukort
Selskab
Personale
Personale

Spisestedet

Spisestedet serverer hver dag mange spændende hjemmelavede fiskeretter. Langt hovedparten af det fisk, som du kan få hos Spisestedet kommer direkte fra vort eget fiskeskæreri og røgeri.

Vi opkøber dagligt råvarer til Spisestedet og butikken, som vi selv forarbejder i vores røgeri – vi har kort sagt styr på fiskens vej fra æ’haw til æ’maw, og det sætter vi en ære i.

Vi har plads til ca. 80 personer i spisestedet. Atmosfæren er afslappet og behagelig med plads til hele familien – store som små, unge som gamle. Derudover har vi også et selskabslokale, som kan rumme op til 50 personer.

Bordbestilling

Du kan med fordel reservere et bord, ved at kontakte Spisestedet.

Vi modtager kun bordbestilling på telefon 97 31 18 99.

Vi tilbyder et stort udvalg af frisk fisk, røget fisk og skaldyr i vores populære fiskebuffet.

Derudover har vi bland andet også stjerneskud eller pandestegt rødspætte med kartofler og persillesovs i vores menukort.

 

Åbningstider

Åbningstider
Søndag - torsdag kl. 11.30 - 17.00 (køkkenet lukker kl. 16.00)
Fredag og lørdag kl. 11.30 - 21.00 (køkkenet lukker kl. 20.00) 

Ingen bordreservation på mail, kun telefonisk
Telefonen er åben fra kl. 11.00

Her finder du os:
Troldbjergvej 4,
Hvide Sande, Danmark
Tlf. +45 9731 1899

Menukort

Menukort til spisestedet

God ide at bestille bord på tlf. 97311899

Selskab her i huset

Vi har fået lavet nyt selskabslokale som kan rumme op til 50 personer. Vi er behjælpelig med afholdes af møder, fester, mindesammenkomster osv.

Vi har fået lavet nyt selskabslokale som kan rumme op til 50 personer. Vi er behjælpelig med afholdes af møder, fester, mindesammenkomster osv.

Vi tager også gerne imod mindre busselskaber.

Ring gerne på 97311899 og få en snak med Jan (køkkenchef) om netop jeres fest.

Mad ud af huset til fest og selskab

Skal bestilles senest 4 dage i forvejen.

Stemningsbilleder fra Spisestedet

Stemningsbilleder fra selskabslokalet

Leder i Spisestedet og køkkenet

Jan

Køkkenchef