Vores historie

Gode smagsoplevelser siden 1969

Om hvide sande røgeri
Historien
Forretningsområder
Ledelse

Hvide Sande Røgeri ligger på den yderste kant af vestkysten, hvor vinden blæser mest og havet æder en bid af stranden hvert år.

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk.

Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer. Det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

Eller som vi siger på vestkysten: Friskere fisk fra hav til mav’.

Vores historie

Hvide Sande Røgeri er en fiskehandel med mange år på bagen. Vores førsteprioritet har altid været at sørge for de bedste kvalitets råvarer til vores kunder.

Mary og Arne Søegaard slog dørene op til Hvide Sande Røgeri i 1969.
Vi startede stort set forretningen med et komfur og to kogeplader, hvor Mary Søegaard stegte fiskefrikadeller og rødspætter. Den dag i dag bruger vi stadig samme opskrift på fiskefrikadellerne. Over årene er der løbende blevet udbygget og bygget om, så der stort set hver andet år siden er sket noget nyt her hos os.

Sammen med medejer Henrik Olesen har ægteparrets søn Anders Søegaard i dag overtaget Hvide Sande Røgeri. Og i dag er Hvide Sande Røgeri en virksomhed med 60 ansatte i højsæsonen.

Det gode håndværk er der dog ikke ændret meget på. Selvom de mest moderne røgeovne er fast inventar hos os, så er røgeovnene fra henholdsvis 1969 og 1972 stadig et af de vigtigste redskaber i den daglige drift.

Fiskebutik, restaurant,

Vi har den fysiske butik, hvor vi dagligt betjener de mange kunder og turister som ligger et visit forbi. Samt Spisestedet, hvor god mad og en hyggelig stemning altid er i højsædet. Derudover har vi også vores egen webshop, hvor vi tilbyder mange af de spændende og delikate ting fra butikken, som sendes direkte til kundernes hoveddør. Disse 3 afdelinger er beliggende her i Hvide Sande. Ud over disse muligheder for at handle med os, så har vi også 2 fiskebiler som kører ud og ind i det jyske, og derved kan du gå ned til bilen og vælge hvad du ønsker.

Ledelsen

Henrik

Medejer

Anders

Medejer og direktør