Fiskebutikken

Stort udvalg i frisk fisk og røget fisk

Om fiskebutikken
Åbningstider
Vores udvalg
Personale

Fiskebutikken

Fiskebutikken rummer alt, hvad hjertet begære af fisk. Vi køber selv op på fiskeauktionen i Hvide Sande, Thyborøn, Hanstholm og Hirtshals. Hertil tilføres der årligt store mængder af friske dag-fangede fisk af meget høj kvalitet. I vort eget skære- og røgeri, fileteres og røges fiskene til butikken dagligt.

Fiskebutikken er i højsæsonen en meget livlig forretning. Vi sælger blandt andet 1500 fiskefrikadeller til vores kunder dagligt. Hvis du søger noget specielt, så ring til os på tlf. 97 31 18 99, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe dig.

Åbningstider

Åbningstider
Mandag - søndag kl. 9.00 - 17.30

Telefonen er åben fra kl. 9.00 - 17.00

Her finder du os:
Troldbjergvej 4,
Hvide Sande, Danmark
Tlf. +45 9731 1899

Vores udvalg

Vi fører et meget bredt sortiment af ferske og røgede fisk fra Nordsøen og Ringkøbing fjord. Hertil kommer et antal eksotiske arter, ferske som røgede. Vi fører også et stort udvalg i konserves og langtidsholdbare specialprodukter.

Fersk fisk

Vi opkøber hver dag frisk fisk her fra Hvide Sande, og i Thyborøn, Hanstholm og Hirtshals. Alt fisk forarbejder og skære vi i vores egen skæreri.

Røget fisk

Vores koldrøget fisk er røget i vores gamle røgovne, og det varmrøget i en nyere og mere moderne ovn. Vi røger efter vores gamle opskrifter fra da vi startede i år 1969.

Delikatessen

I vores delikatesseafdeling finder i blandt andet vores hjemmelavede laksesalater, remoulade og rejesalat.

Leder i butikken

Janne

Butikschef

Stemningsbilleder fra butikken