Fiskebutikken

Stort udvalg i frisk fisk og røget fisk

Om fiskebutikken
Åbningstider
Vores udvalg
Personale

Corona opdatering!

Spisestedet
På grund af de mere skærpede tiltag i kampen mod Coronavirus, som Statsministeren Mette Frederiksen i går, tirsdag d 17. marts, meddelte på et pressemøde, er vi blevet pålagt at lukke vores restaurant.
Dette følger vi selvfølgelig, så fra i dag, onsdag d 18. marts er Spisestedet lukket for gæster, og frem til mandag d 30. marts

Butikken
Vi holder stadig butikken åben og følger myndighedernes anbefalinger. Derved åbner vi døren ind i spisestedet, således I har mulighed for at vente indendørs, men med god afstand imellem jer.
Vi vil appellere at kun én person fra husstanden kommer og handler hos os.
Når du kommer ind i butikken, ser vi gerne, at I ikke læner jer ind over disken, men lige står et skridt væk og holder en god afstand kunderne imellem, og hvis muligt betaler med kort eller mobilpay.
Vi har åbent i køkkenet til take away mellem kl. 10.00-16.00.
Vi vil gerne bede kunder om at blive hjemme, hvis de er det mindste i tvivl om, om de måske er smittede.
Sker der ændringer, skal vi nok melde ud hurtigst mulig.
Tak til dem der stadig handler hos os.

Fiskebutikken

Fiskebutikken rummer alt, hvad hjertet begære af fisk. Vi køber selv op på fiskeauktionen i Hvide Sande, Thyborøn, Hanstholm og Hirtshals. Hertil tilføres der årligt store mængder af friske dag-fangede fisk af meget høj kvalitet. I vort eget skære- og røgeri, fileteres og røges fiskene til butikken dagligt.

Fiskebutikken er i højsæsonen en meget livlig forretning. Vi sælger blandt andet 1500 fiskefrikadeller til vores kunder dagligt. Hvis du søger noget specielt, så ring til os på tlf. 97 31 18 99, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe dig.

Åbningstider

Mandag - Søndag

kl. 10.00 til kl. 17.00

Telefonen er åben fra kl. 9.00-17.00

Her finder du os:
Troldbjergvej 4,
Hvide Sande, Danmark
Tlf. +45 9731 1899

 

Vores udvalg

Vi fører et meget bredt sortiment af ferske og røgede fisk fra Nordsøen og Ringkøbing fjord. Hertil kommer et antal eksotiske arter, ferske som røgede. Vi fører også et stort udvalg i konserves og langtidsholdbare specialprodukter.

Fersk fisk

Vi opkøber hver dag frisk fisk her fra Hvide Sande, og i Thyborøn, Hanstholm og Hirtshals. Alt fisk forarbejder og skære vi i vores egen skæreri.

Røget fisk

Vores koldrøget fisk er røget i vores gamle røgovne, og det varmrøget i en nyere og mere moderne ovn.

Delikatessen

I vores delikatesseafdeling finder i blandt andet hjemmelavede laksesalater, remoulade og tilbehør

Leder i butikken

Janne

Butikschef

Stemningsbilleder fra butikken