Opskrifter

Mere fisk på de danske borde

torskefilet i ovn

Torsk med rødbede og sennepsdressing

Rødbeder, sennepsdressing og torsk i ovn

45
4 pers.
Let

Ingredienser

500g Torskefillet
1 Salathoved
200g Syltede rødbeder
1dl Syrnet fløde (9%)
1 tsk Sennep
2 spsk Kapers
Salt og peper
Groft brød

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber.
  • Bag torsken i ovnen i ca. 8 minutter.
  • Skyl salaten, og skær rødbederne i små tern.
  • Rør syrnet fløde med sennep, og krydr med salt og peber.
  • Anret torsken på salat, hæld dressing over, og fordel rødbeder og kapers over.

Servér salaten med brød til.