Rødtuns bøffer

Rødtun, 2 stk. 500 g.

DKK125,00

Bøfferne har været frosne.

Rødtunen er fanget i Det indiske Ocean.

En smuk fisk i en flot farve og med lækkert mørt kød

Bøffer af rødtunsfilet er en ren delikatesse, som ikke skal stege længe på panden. Tunbøffer skal helst være rosa indeni. Så er den saftig. Nogle foretrækker den rå indeni.

Tunfileter kan tilberedes på mange spændende måder. Grillede tunbøffer, som er marineret med olivenolie, balsamico, soltørret tomat og basilikum smager lækkert. Lette, dampede grønsager passer godt til.

Det er nærliggende at lave retter med et asiatisk islæt, rødtunens fangstområde og oprindelse taget i betragtning. For eksempel tun med lynstegte grønsager, sesamolie, ingefær, hvidløg, soyasauce og basmatiris. Eller stegte tunbøffer med dressing på limefrugter, olivenolie og soya samt mangosalat med koriander og chili til. Smager dejligt med ris til.