Rødtuns bøffer

Rødtun, 2 stk. 500 g.

DKK125,00

Bøfferne har været frosne.

Rødtunen er fanget i Det indiske Ocean.

En smuk fisk i en flot farve og med lækkert mørt kød.

Bøffer af rødtunsfilet er en ren delikatesse, som ikke skal stege så længe på panden. Tunbøffer skal helst være rosa indeni, så er den saftig. Nogle foretrækker den rå indeni.

Tunfileter kan tilberedes på mange spændende måder. Grillede tunbøffer, som er marineret med olivenolie, balsamico, soltørret tomat og basilikum smager lækkert, og let dampede grønsager passer perfekt til.

Det er nærliggende at lave retter med et asiatisk træk, taget rødtunens fangstområde og oprindelse i betragtning. For eksempel tun med lynstegte grønsager, sesamolie, ingefær, hvidløg, soyasauce og basmati ris. Eller stegte tunbøffer med dressing på limefrugter, olivenolie og soya samt mangosalat med koriander og chili til.