Ål

Varmrøget ål, 300-400 g.

DKK155,00

Hos Hvide Sande Røgeri finder du varmrøget ål af allerbedste kvalitet.

Vi benytter os af gamle, hæderkronede skånsomme røgemetoder. Det sikrer maksimal saftighed, god kødstruktur, en flot overflade og selvfølgelig den bedste smag. Og det nyder du naturligvis godt af, hver gang.

Vi bruger produkter, der i størst mulig udstrækning er lokalt fanget. Vores ål er friskfangede og kommer fra områderne omkring Hvide Sande. Vi bruger kun ål af bedste kvalitet. Vi har mange års erfaring med at udvælge de bedste fisk og skaldyr til vores kunder og at tilberede dem skånsomt og på bedste vis. Og det kan du sagtens se og smage. Et måltid med fisk skal være smagfuldt og sundt og en god oplevelse.

Efter rensning og skæring røges ålene i vores gamle røgeovne fra 1969 og 1972, som også sørger for en prima røgning. Ålene pakkes derefter omhyggeligt og effektivt. Dit produkt er dernæst klar til at komme på frokostbordet eller middagsbordet. Røget ål kræver ikke den store anretning og det store tilbehør, men vil I gøre lidt ud af anretningen, så er ål anrettet på salatblade, med røræg, dild og citron jo altid lækkert at se på og spise.