Torskerogn

Varmrøget torskerogn (1 buks), 250-300 g.

DKK59,00

Lækker varmrøget torskerogn fremstillet af friskfanget torskerogn og behandlet på den mest skånsomme måde. Rognen saltes først og bliver dernæst røget i vores rygeovne.

Frisk røget torskerogn smager altid bedre en dåserogn. Rognen kan spises varm eller kold. Den kan for eksempel let puttes i madpakken.

Hvide Sande Røgeri sørger for, at den røgede torskerogn er helt klar til servering. Server gerne torskerognen på en frisk skive rugbrød med smør, og læg en klat remoulade ovenpå. Som pynt kan man lægge en skive citron, en dildkvist og eventuelt lidt stenbiderrogn på. Anret gerne på en sprød, frisk salat. Dine gæster vil glæde sig over et dejligt stykke dansk traditionssmørrebrød. Altid populært. Og så er det sundt med torskerogn. Sæsonen for frisk rogn falder i januar/februar