Tigerrejer med skal

Tigerrejer m/skal. 180-200 g. Ca. 12 stk.

DKK49,00

Sælges frosne, og kommer fra opdræt.

Halefinnen kan man bare lade sidde på ved servering.

Man må regne med et vist svind, når rejerne købes med skal.

Tigerrejer kaldes også Wannamei rejer, Black Tiger rejer eller kinarejer. Hermed henvises til tigerrejens primære opdræts- og fangstområde, Asien og Mellemamerika, samt til rejens udseende, stor grålig og med en kraftig, kødfuld hale.

Rejerne bliver som fjordrejer røde ved kogning osv. Giv dem endelig ikke for meget, de skal være netop gennemstegte. Så smager de allerbedst.

Rejerne kan koges, steges eller grilles. Passer godt som forret eller til tapas. Tigerrejer egner sig selvfølgelig også som hovedret med wokgrønsager, nudler eller ris. Det er oplagt at bruge tigerrejer i asiatiske middagsvarianter. Her kan man svælge i eksotiske krydderier som for eksempel chili, paprika og citrongræs samt spændende smagsforstærkere som hvidløg, ingefær og lime.

Eller servér dem gerne som et spændende eksotisk indslag på en buffet, f.eks. med grillet laksefilet samt skaldyrssalat.