Ferske sildefilet

Ferske sildefileter, 500 g.

DKK50,00

Ikke på lager

Sildefileter er en dansk klassiker, som kan anvendes på et utal af måder.
Silden fanges om sommeren skånsomt i Ringkøbing fjord med store bundgarns ruser og bringes levende i land for at opretholde friskheden.

Ferske sild kan bruges til stegning, rygning eller måske din kommende julesild. De smager fantastiske er super sunde og nemme at lave. Mange spiser kun sild til jul og påske men er faktisk en utrolig fin sommer fisk

Sild på grill, læg sildefileterne på en række og pensl dem med en olie der kan tåle varme, drys efter følgene med flagesalt og peber. Grill sildefileterne direkte over gløderne i 5 min. på hver side eller til skindet slipper risten.
Nemt og lækkert.

 

Ingrediensliste: SILD

Ingredienser med STORE BOGSTAVER indikerer allergener

Holdbarhed (ved maks. 2 gr. C): 5 dage fra pakkedato i vakuum, åbnet: 1-2 dage.

Næringsindhold pr. 100g

Energi 844 kj/202 kcal
Fedt 14,5 g
– Heraf mættede fedtsyrer 3,5 g
Kulhydrater 0 g
– Heraf sukkerarter 0 g
Protein 18,1 g
Salt 0,12 g