Mørksej filet

Mørksej filet, 450-500 g.

DKK105,00

Mørksej, kaldes også for gråsej, er den mørkeste af torskearterne. Fisken kan fanges i det nordlige Atlanterhav og i skandinaviske farvande. 

Mørksej er en kompakt og kraftigt bygget torskeart. Lever ned til 250 meters dybde.

Mørksejen har magert kød, dog er det federe end torskens. Fisken kan, i lighed med andre torskearter, både koges, dampes, steges og grilles.

 

Ingrediensliste: MØRKSEJ

Ingredienser med STORE BOGSTAVER indikerer allergener

Holdbarhed (ved maks. 2 gr. C): 5 dage fra pakkedato i vakuum, åbnet: 1-2 dage.

Næringsindhold pr. 100g

Energi 339 kj/81 kcal
Fedt 0,3 g
– Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrater 0 g
– Heraf sukkerarter 0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,10 g