Rødspætte filet uden skind (3 kg.)

Rødspætte filet uden skind, 3 kg.

DKK495,00

Sælges kun i kasser med 3 kg., og er ikke vakuumpakket.

Fisken kan fint fryses ned da den er frisk.

Fisken er fanget i det nordøstlige Atlanterhav, og hurtigt transporteret videre og forarbejdet hos Hvide Sande Røgeri.

Klar til at tilberedes i dit køkken og blive sat på middagsbordet.

Rødspættefileter kan tilberedes på mange måder, den traditionelle, og populære stegt rødspættefilet går man aldrig galt i byen med.

Spætterne skylles, tørres og vendes i mel, f.eks. rugmel eller grahamsmel, og steges 3-4 minutter på hver side. Brug rigeligt med fedtstof ved stegningen. Server med persillesovs og nye kartofler. Alle generationer elsker stegte rødspætter.

Prøv også rødspættefilet i ovn. Læg sammenrullede rødspættefileter i et ovnfast fad, hæld hvidvin og fløde eller anden væde over, drys med salt og peber, og tilføj forskellige grønsager, der bager med. En dejlig let ret, der smager skønt, og som er hurtig og enkel at lave.