Rødspætte filet uden skind (3 kg.)

Rødspætte filet uden skind, 3 kg.

DKK495,00

Sælges kun i kasser med 3 kg.

Fisken er fanget i det nordøstlige Atlanterhav, hurtigt transporteret videre og forarbejdet af Hvide Sande Røgeri. Klar til at tilberedes i dit køkken og snart blive sat på middagsbordet. Fisken egner sig til frost da den er hel frisk og ikke har været frosset ned bestil i dag og få fiskekasse til døren fyldt med 5 kilo friske rødspættefileter

Rødspættefileter kan tilberedes på mange måder.

Den traditionelle, og populære stegt rødspættefilet går man aldrig galt i byen med.

Spætterne renses, skylles, tørres og vendes i mel, f.eks. rugmel eller grahamsmel, og steges 3 til 4 minutter på hver side. Brug rigeligt med fedtstof ved stegningen. Server med persillesovs og nye kartofler. Et måltid, der er hurtigt og enkelt at tilberede, og som smager herligt. Alle generationer elsker steg rødspætte.

Prøv rødspættefilet i ovn. Læg sammenrullede rødspættefileter i et ovnfast fad, hæld hvidvin og fløde eller anden væde over, drys med salt og peber, og tilføj forskellige grønsager, der bager med.

En dejlig let ret, der smager skønt, og som er hurtig og enkel at lave.