Mørksej loins
Mørksej loins, 450-500 g.
DKK120,00
Ikke på lager
Mørksej, kaldes også for gråsej, er den mørkeste af torskearterne. Fisken kan fanges i det nordlige Atlanterhav og i skandinaviske farvande.
Mørksej er en kompakt og kraftigt bygget torskeart. Lever ned til 250 meters dybde.
Mørksejen har magert kød, dog er det federe end torskens. Fisken kan, i lighed med andre torskearter, både koges, dampes, steges og grilles.
Mørksej loins er absolut det fineste stykke kød på fisken. Man kan sammenligne det lidt som mørbraden fra kød. Et super fint stykke fisk uden ben og derfor ideelt til mange fiskeretter og tilberedning måder.
Ingrediensliste: MØRKSEJ
Ingredienser med STORE BOGSTAVER indikerer allergener
Holdbarhed (ved maks. 2 gr. C): 5 dage fra pakkedato i vakuum, åbnet: 1-2 dage.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 339 kj/81 kcal |
Fedt | 0,3 g |
– Heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kulhydrater | 0 g |
– Heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 19,3 g |
Salt | 0,10 g |