Mørksej filet
Mørksej filet, 500-530 g.
DKK120,00
Mørksej, kaldes også for gråsej, er den mørkeste af torskearterne. Fisken kan fanges i det nordlige Atlanterhav og i skandinaviske farvande.
Mørksej er en kompakt og kraftigt bygget torskeart. Lever ned til 250 meters dybde.
Mørksejen har magert kød, dog er det federe end torskens. Fisken kan, i lighed med andre torskearter, både koges, dampes, steges og grilles.
Kilopris 240,-
Ingredienser med STORE BOGSTAVER indikerer allergener
Ingrediensliste: MØRKSEJ
Holdbarhed (ved maks. 2 gr. C): 5 dage fra pakkedato i vakuum, åbnet: 1-2 dage.
Næringsindhold pr. 100g
| Energi | 339 kj/81 kcal |
| Fedt | 0,3 g |
| – Heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| – Heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 19,3 g |
| Salt | 0,10 g |




