Stenbiderrogn

Renset stenbiderrogn, 200 g.

Stenbiderrognen er renset og derefter frosset ned.

Med sin sarte lyserøde farve er stenbiderrogn flot at se på og lækker at spise.

Brug den f.eks. som forret, tapas, til brunch, frokost, natmad eller til receptioner.

Prismæssig er rogn fra stenbider et bedre alternativ end rogn fra stør, der bruges til kaviar.

Stenbideren holder til i Nordatlanten på dybt vand, men i det tidlige forår kommer stenbideren ind på lavere vand ved de danske kyster, hvor vandet er få grader varmt, og på bunden gyder den og befrugter æg.

Stenbiderrogn bruges typisk til en forret eller frokostret. Stenbiderrogn matcher æg, avokado, salat og rejer rigtig godt. Blinis med stenbiderrogn og creme fraiche smager dejligt. Stenbiderrogn på friske grønne asparges kan også anbefales. Brug også gerne stenbiderrogn til sushi.

Alt godt fra havet sørger vi for til dig hos Hvide Sande Røgeri.