Baconstegt brosme med sauteret grøntsager og kanel
Ingredienser
| 800 g. | brosme filet |
| 250 g. | bacon |
| 2 | spidskål |
| 1 | citron |
| 3 stk. | gulerod |
| 200 g. | svampe |
| 1 bt. | forårsløg |
| 1 bt. | friske bønner (kan bruges frosne) |
| olivenolie | |
| smør | |
| salt & peber | |
| kanel |
Fremgangsmåde
1. Start med at forberede grøntsagerne til saute, skræl gulerødderne, skær dem i passende stykker, snit forårsløg i større stykker, samt champignoner. Bønnerne nippes fri for enderne. Puttes i skål.
2. Herefter skal spidskålen skæres i kvarte, lad stokken sidde, hæld lidt olivenolie over, krydre med salt og peber samt saften af citron.
3. Herefter skal brosmen ordnes, fjern den midterste række ben og skær den i passende stykker. Pak brosmen ind i bacon. Krydre med salt og peber
4. Varm en gryde og en pande op, tilsæt en go klat smør og olivenolie.
5. I gryden puttes grøntsagerne, på panden ligges spidskålen. Krydre grøntsagerne med salt & peber samt lidt kanel. Vend spidskålen.
6. Derefter kommes brosmen på panden, vend fisken når den har fået 3-4 min.
7. Herefter anrettes fisken. Start med grøntsagerne i bunden, herefter brosmen og tilsidst spidskålen.
God fornøjelse!
