Persondatabehandling

Hvide Sande Røgeri´s betingelser for udsendelse af nyhedsbreve 

Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.     Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os:

Hvide Sande Røgeri ApS
Troldbjergvej 4
6960 Hvide Sande

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet. Er du altid velkommen til at kontakte os på shop@hvidesanderogeri.dk. Så vil vi tage hånd om dit spørgsmål eller ændring hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev indeholder bl.a. seneste nyheder omkring Spisestedets menuer og åbningstider, butikkens udvalg, røgeriets produkter, fiskebilens placeringer, gode tilbud fra webshoppen og meget mere.

Derfor vil vi også kun sende nyhedsbreve til dig, når vi har noget nyt og relevant.

Du kan selvfølgelig altid framelde dig vores nyhedsbrev igen ved at klikke på det ”unsubscribe” link, der medfølger hvert nyhedsbrev eller skrive en mail til shop@hvidesanderogeri.dk.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du mailadresse og navn. Vi anvender disse oplysninger til at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

Når vi sender et nyhedsbrev ud, kan vi herved se om nyhedsbrevene åbnes, og i hvor lang tid de er åbne og om der klikkes på links. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan tilpasse indholdet efter vores modtagers interesser.

Med vores nyhedsbrev ønsker vi at skabe interesse for Hvide Sande Røgeri ApS.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

Videregivelse 

Vi benytter os af MailChimp for at kunne udsende nyhedsbreve. MailChimp må derfor anses som databehandler, mens Hvide Sande Røgeri ApS er dataansvarlig. Læs mere om vores overførselsgrundlag herunder.

Overførsel af oplysninger til 3. lande  

Da vi bruger MailChimp, der er placeret i USA, som platform for at kunne udsende nyhedsbreve. Overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS.

Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til MailChimp.

Læs mere her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få ukorrekte oplysninger, som vi har om dig slettet.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler, om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.