Opskrifter

Mere fisk på de danske borde

Stenbiderrogn opskrift

Stenbiderrogn

Fantastisk opskrift på stenbiderrogn

30 min
4 pers.
Normal

Ingredienser

100g Stenbidderrogn
150g Røget laks
1 glas Rød caviar
20g Smør
1dl Letmælk
1dl A38
125g Bagepulver
2 Æg
1/4 Revet citronskal
Tilbehør: Rødløg, syrnet fløde (9%), brøndkarse og dild, avocado i tern dyppet med citron/lime

Fremgangsmåde

  • Smelt smøret.
  • Kom smør, mælk og A38 i en skål.
  • Sigt mel og bagepulver i.
  • Tilsæt æg og revet citronskal, og pisk godt for at undgå klumper.
  • Bag 12-16 små blinis (ca. 6-8 cm i diameter) evt. 4 ad gangen på en slip let-pande.

Servér 3-4 blinis pr. person med stenbiderrogn på avocado, røget laks med brøndkarse og caviar med syrnet fløde.

Tip
Servér blinis som dejlig forret. I stedet for stenbiderrogn kan du bruge lakse- eller lakseørredrogn. I stedet for røget laks, kan du bruge røget hellefisk. Caviar fås rød, ufarvet eller sort.