Lyssej opskrift
Nem og smagfuld lyssej opskrift
5
4 pers.
Let
Ingredienser
| 600g | Mørksejfillet |
| 2 | Tomater |
| ½ | Potte frisk basilikum |
| 3 spsk | Olivenolie |
| 3 spsk | Revet parmasan |
| 1 | Fed hvidløg |
| 2dl | Hvidvin |
| Frisk pasta | |
| Salat |
Fremgangsmåde
- Skær fisken i portionsstykker, og læg stykkerne i et ildfast fad.
- Tilsæt hvidvin og 2 dl vand, og krydre med salt og peber.
- Skær tomater i små tern, og hak basilikum fint.
- Bland tomater, basilikum, olivenolie, friskrevet parmesan og presset hvidløg i en skål, og krydre med salt og peber.
- Fordel toppingen på fisken.
- Bag den ved 200 grader i 12-15 min.
Servér med frisk pasta og grøn salat.
Tip: Fisken kan også grilles ved indirekte varme under låg i 12-15 min.
Anden egnet fisk: Torsk, lyssej eller lange.