Opskrifter

Mere fisk på de danske borde

Frikadeller til jul

Lækre Jule Frikadeller

Jule fiskefrikadeller med røget laks

15 min
4 pers.
Let

Ingredienser

450 - 500 g Fiskekød (fx. torsk, mørksej eller kuller)
1 skiver Røget laks
1 bundt Persille
1 tsk Salt
1 Æg
2 spsk Maizena
1 1/2 dl Letmælk

Fremgangsmåde

  • Skær fiskekødet i mindre stykker, og blend det kortvarigt i en foodprocessor.
  • Tilsæt hakket persille, salt, æg og maizena, og blend til en passende konsistens.
  • Skær den røgede laks i mindre tern, og vend dem i fiskefarsen.
  • Form farsen med en spiseske, og steg fiskefrikadellerne sprøde i fedtstof ved middel varme i cirka 5 min. på hver side.
  • Servér med stegte eller ovnbagte tomater.

 

 

Tip! Køb evt. færdig fiskefars, og rør op med røget laks og saften af 1 lime.