Stjerneskud Mad
Anderledes opskrift på Stjerneskud
30 min
4 pers.
Let
Ingredienser
| 8 | Rødspættefileter |
| 2 | Avocado |
| 200g | Krebsehaler |
| 16 | Blade hjertesalat |
| 4 stykker | Hvidt brød |
| 1-2 | Æg |
| Rasp | |
| Citron | |
| 1 | Presset hvidløg |
| 1,5dl | Raspolie |
| 2 | Æg |
| 1 tsk | Sennep |
| 1 tsk | Balsamico eddike |
| 1 spsk | Citron |
Fremgangsmåde
Aioli
Brug et hel æg og en blomme og bland det sammen med øvrige ingredienser (hvidløg, rapsolie, sennep, balsamico eddike og citron) i en skål. Ta din stavblender og start langtsom med at piske i bunden indtil massen begynder at stivne, pisk derefter hårdt i et par minutter.
Paner de 8 fiskefileter i sammenpisket æg og rasp og steg dem gyldne i smør og olie.
Anret som på billedet med brød nederst, salat ,fisk, avokado, krebs, tomater og slut af med aioli