Torsk med rødbede og sennepsdressing
Rødbeder, sennepsdressing og torsk i ovn
45
4 pers.
Let
Ingredienser
| 500g | Torskefillet |
| 1 | Salathoved |
| 200g | Syltede rødbeder |
| 1dl | Syrnet fløde (9%) |
| 1 tsk | Sennep |
| 2 spsk | Kapers |
| Salt og peper | |
| Groft brød |
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber.
- Bag torsken i ovnen i ca. 8 minutter.
- Skyl salaten, og skær rødbederne i små tern.
- Rør syrnet fløde med sennep, og krydr med salt og peber.
- Anret torsken på salat, hæld dressing over, og fordel rødbeder og kapers over.
Servér salaten med brød til.