Rødtunge filet

Rødtungefilet, 480-500g. Ca. 5-6 stk.

DKK150,00

Friskfanget rødtungefilet af høj kvalitet, som har flot hvid kødstruktur.

Fileter af rødtunge er fanget i det nordøstlige Atlanterhav.

Egner sig godt som den panerede fisk i smørrebrødet Stjerneskud.

Der kan laves en masse herlige retter med rødtungefilet.

Prøv for eksempel rødtunge i ovn. Rul et stykke parmaskinke omkring hver rødtungefilet (fileterne er flækket i to, stykkerne lægges i forlængelse af hinanden og rulles sammen til en rulle). Fileterne ovnbages under bagepapir. En kogt sauce af løg, rosmarin og hvidvin smager fantastisk til. Serveres med kogt pasta og en frisk salat.

Eller hvad med at gratinere fisken i ovnen, med en sauce af blandt andet æggeblommer og hvidvin over, og drys af soltørrede tomater og en pureret oliven-timian-pasta.