Makrel med løg og rød peber

Varmrøget makrelfilet med løg og rød peber, 130-170 g.

DKK30,00

En fed fisk med brunligt kød. Den røgede makrel er dog altid en populær variant.

Sommertid er makreltid. Men røget makrel er nu godt på all tider af året, og Hvide Sande Røgeri sørger for, at den røgede makrel kan nydes på alle tider af året. Enkel og god mad til en god pris.

Den røgede makrel kan anrettes sammen med en række af vores dejlige danske grønsager. Server gerne den røgede kryddermakrel med salat, tomat – eller med røræg og klippet purløg. Eller anret makrellen på et stykke franskbrød, løgringe på, og giv lidt mayonnaise over.
Røget kryddermakrel med stuvede kartofler er også lækkert. Eller hvad med en røget kryddermakrel med en chilisauce til. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for sammensætninger med røget makrel.