Opskrifter

Mere fisk på de danske borde

Røgeriets Fiskeburger

Prøv Røgeriets egen Fiskeburger opskrift med de lækreste panerede rødspættefileter Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi leo risus ac consectetur ac. Praesent commodo magna, vel scelerisque consectetur et.

30 min
4 pers.
Let

Ingredienser

600 g tatarkød, okse eller kalv
1 spsk. revet løg
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. cognac (evt)
1 tsk. salt og peber
4 stk æggeblommer
4 håndfulde salat, vi brugte rucola og feldsalat
4 skiver sprødstegt bacon
4 spsk. kapers
1 tsk. reven peberrod

Fremgangsmåde

1. Sæt ovnen på 225 grader.

2. Skær kødet fra benet, og skær det i ca. 5 x 5 cm store humpler. Læg kødet i bunden af en gryde, og drys med salt og peber.

3. Kom hakket hvidløg, krydderier og olie i en skål, og bland det rundt. Vend nu krydderiblandingen med kødet i gryden. Læg pillede hvidløg ned mellem kødet. Sæt gryden i ovnen, og lad kødet stege i 1 time.

4. Tag et stykke kød op, og se, om det er mørt og gennemstegt. Hvis ikke, skal det lige have lidt mere.

5. Rist hele gulerødder i smør. Drys mandler over, og rist gulerødderne videre, til de er møre. Vend dem med dadler.

6. Kog eller damp couscous efter anvisning på pakken. Server lam og løg med sky til couscous og gulerødder.

Anretning

Morbi velit eni vitae pretium augue arcu inceptos. Morbi fusce iaculis erat accumsan odio nibh dui diam praesent purus ipsum lectus.

Relaterede opskrifter